Kotisi muuttaja vuodesta 1993 lähtien

Asiakaspalautteet

Tässä hieman kommentteja jo tehdyistä muutoista.

Tehokkuus

Täytyy sanoa, että harvoin näkee mitään näin tehokasta. Muuttomiehet saapuivat paikalle jopa etuajassa, ja kaikki tavarat roudattu ja perillä todella lyhyessä ajassa. Ja mitä luksusta kun ei tarvinnut itse kantaa tavarat 4:een kerrokseen… Mahtavaa! Suosittelen. Keep up the good work

Antonia

Kohtelias palvelu

Tervehdys

En voisi olla tyytyväisempi. Todella tehokasta ja fiksua toimintaa. Teitä on ilo suositella eteenpäin! Lisäbonus hyvin tehdylle työlle oli MIESTEN kohteliaisuus ja siisteys. En uskonut että kaikkea voi vaatia mutta nyt ei jäänyt mikään puuttumaan.

Oikein hyvää kevään jatkoa

t. Mia Ö ja Mika A

Tietotaito

Lämmin kiitos Jypi Oy:n muuttomiehille. Muuttoni Karkkilaan Helsingistä sujui ilman mitään vaikeuksia. Muuttomiehillä oli kunnioittava asenne muuttotavaroihin. Sekä fyysisen voiman lisäksi paljon tietoa taitoa.

Kiittäen Ruusunen

Asiallisia ammattilaisia

Hei!

Suuret kiitokset muuttopalvelustanne! On jäänyt tämä viestin laittaminen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Muuttomiehet olivat tosi ammattilaisia ja oikein asiallisia ja mukavia kavereita Hyvää kesää ja palaan muuttoasioissa, kunhan löydän jostain kodin itselleni!

Ystävällisesti

Päivi

Palautelomake

Kaikki risut ja ruusut ovat tervetulleita, jotta voimme kehittää toimintaamme.